Hintatietoja 2019

Eräkokki työskentelee toreilla ja markkinoilla pääosin Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, itäisen Uusimaan ja Päijät-Hämeen alueella, mutta käy myös muualla ympäri eteläistä Suomea sekä joskus kauempanakin. Tällöin siellä toreilla ja markkinoilla on käytössä ns. kahvilahinnasto ihan niin kuin kaikissa muissakin ruokaloissa sekä kahviloissa.
Mehu 0,50e, pannukahvi 1,50e, grillimakkara 2,00e, lohikeitto leipineen ja juomineen 7,00e ja niin edelleen (lettu, voileipä, pulla, munkki, pasteija, tee, kaakao...).

*********************

Eräkokkia voi myös TILATA erilaisiin juhliin ja tapahtumiin puutarhoihin, järven rannoille, yritysten pihoille, minne vaan ulkotiloihin. Tällöin puhutaan tilaushinnastosta, joka perustuu hieman eri seikkoihin kuin yksittäisen kahvilatuotteen myyntiin.

Tilaushinta on usein etukäteen tarjouksen kautta sovittu ja hyväksytty yhteissumma, ns. könttäsumma. Se voi olla alimmillaan vain sadan euron luokkaa, ja nousta suurimmillaan jopa yli tuhanteen euroon. Useimmiten kuitenkin summat liikkuvat muutamissa sadoissa euroissa, kun oletettuja ruokailijoita on muutama kymmenen henkeä.

Eräkokin kannalta mukavimmat ryhmäkoot ovat 30-50-70 henkeä, mutta usein tilaus on osoitettu jopa usealle sadalle hengelle. Useimmiten tilaushinta käsittää sovitut ruoka- ja juomatuotteet niin, että Eräkokki saapuu tilaajan pyytämälle paikalle, pystyttää tarvittavat välineistönsä (esim. teltan, keittiökalusteet ja mahdolliset asiakaspöydät penkkeineen) ja valmistaa sovitun ateriakokonaisuuden siinä paikan päällä. Eräkokki myös jakelee ruoka-annokset ja korjaa lopulta tarvikkeensa pois ruokailun jälkeen. Eräkokilla on aina matkassaan kertakäyttöiset ruokailuvälineet, toki ruokailijat voivat käyttää myös tilaajan omia astioita.

Tilaus voi olla myös ns. passiivinen, jolloin Eräkokki vaan toimittaa sovitut ainekset tilaajalle, tai jopa niin, että tilaaja noutaa sovitut tuotteet Eräkokin luota Kuusankoskelta. Kaikki on mahdollista, asioista kyllä sovitaan.

Tilaus voi käsittää esimerkiksi vain kahvit ja letut, jonkun lämpimän ruoan tai nämä yhdessä. Tilaus voi olla pelkkää grillimakkaraa tai oikeastaan ihan mitä vaan sellaista, jonka valmistus onnistuu ulkotiloissa nestekaasun avulla, sillä Eräkokki työskentelee aina vain ulkona ilman sähköä. Noh, joskus harvoin sähkö on käytössä, jos sitä on jonkun tuotteen vuoksi pakko käyttää (esim. sähköparilaa vaikka hampurilaisia tai hotdog'eja varten).

Ottamalla yhteyttä (YHTEYDENOTTOLINKKI) voit jättää tarjouspyynnön.
Kiitos Teille / sinulle mielenkiinnostasi Eräkokin toimintaa kohtaan.


Kuusankoskella 8.2.2019 Eräkokki Paavo Sutinen.